Despatx

Jornet Llop Pastor Arquitectes és un despatx dedicat al desenvolupament de projectes d’arquitectura i urbanisme fundat al 1988 pels arquitectes associats Sebastià Jornet i Forner, Carles Llop i Torné (doctor arquitecte, soci no professional) i Joan Enric Pastor Fernández. Compten amb la col·laboració d’un equip de 7 professionals i un conjunt multidisciplinar de col·laboradors.

Durant els més de 35 anys de trajectòria professional s’ha desenvolupat un ampli ventall de treballs d’ordenació territorial, planejament municipal i derivat, així com un gran nombre de projectes urbans i d’intervenció en el paisatge, tant per a promotors públics com per a privats.

El despatx Jornet Llop Pastor ha participat en consultes internacionals d’arquitectura i urbanisme: Atenes, Hèlsinki, Tesalònica, Budapest, Bologna, Regio Emilia, Lugano, Perpinyà, Saint Cyprien i el Prat de Llobregat. I ha rebut el reconeixement nacional i internacional amb els premis:

  • Premi Catalunya d’Urbanisme 2005 al Pla d’ordenació urbanística municipal de Terrassa.

  • Premi Nacional d’Urbanisme 2006, pel Pla de transformació del barri de La Mina a Sant Adrià de Besòs.

  • Premi Catalunya d’Urbanisme 2009 al Pla parcial urbanístic del sector industrial PP-01 Ca n’Alemany a Viladecans.

  • Premi Europeu d’Urbanisme 2010 (European Urban and Regional Planning Achievement Awards 2010), atorgat pel Consell Europeu d’Urbanistes pel Pla de transformació del barri de La Mina.

  • Premi Urbanisme de la XI Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme 2011, rebut pel Pla d’ordenació urbanística municipal de Montmeló.

  • Accèssit Premi Catalunya d’Urbanisme 2013, rebut pel Pla de millora urbana del centre històric de la Seu d'Urgell.

  • Premi Catalunya d’Urbanisme 2013, rebut per la Modificació Puntual del pla d’ordenació urbanística de Tortosa en el barri de Sant Jaume.

  • Premi Catalunya d’Urbanisme 2016, rebut pel Pla d’ordenació urbanística municipal de Valls.

  • Premi Catalunya d’Urbanisme 2020, rebut pel Pla Director Urbanístic Vies Blaves Barcelona.

Han estat guanyadors de diversos concursos d’arquitectura i urbanisme com: El recinte firal i la transformació urbana del barri de Sant Jaume de Tortosa; les ordenacions dels sectors residencials de l’Eixample Sud i de la Iana Can Bonic al Prat de Llobregat; ordenació del front marítim de Tossa de Mar; l’ordenació urbanística del sector San Raimon de Penyafort i carrer Guipúscoa a Sant Adrià del Besòs; l’ordenació per al nou barri residencial de la península de Velence Gardony a Budapest; el concurs d’idees per a la redacció de la modificació puntual del Pla general i el Pla parcial del sector d’activitat econòmica Torreblanca-Quatre Pilans a Lleida, etc.